• پیاز:
  • پیاز بوی بد دهان را که ناشی از بد کار کردن معده باشد برطرف می کند .
  • پیاز خستگی را برطرف ،لثه ها را محکم کرده و بخاطر خاصیت ضدعفونی کنندگی ، عفونت های مجاری تنفسی را از بین می برد و برای تصفیه خون مفید است .
  • همچنین برای جلوگیری از تهوع در دریا و ماشین و هواپیما سودمند می باشد .
  • بریدن پیاز تازه و گذاشتن آن روی پوست صورت ایجاد طراوت و تازگی می کند .
  • پیاز همچنان که مفید است خیلی سریع میکروب جذب می کند بنابراین سعی کنید پیازرا به اندازه مصرف قاچ کنید .
  • برای از بین بردن بوی پیاز از دست هایتان با یک تیکه لیمو ترش تازه دستهایتان را بشویید تا بوی آن از بین برود .
  • برای دیرتر سبز شدن پیاز ها ریشه ته آن را با چاقو بزنید .
  • پیاز های تازه را ک تازه خریده ایم  بمدت 4 تا 5 روز جلوی آفتاب تند قرار می دهیم تا نم آن برچیده شود . این کار باعث دیرتر سبز شدن آنها در طول زمان نگهدار یست .
  • برای پوست کندن پیاز آن را در زیر آب سرد میگیریم و یا درهوای آزاد این کار را انجام می دهیم تا دود آن به داخل چشمانمان نرود .
  • پیاز را اول حلقه حلقه کنید و سپس پوست بکنید در اینصورت از دستهایمان لیز نمی خورد .
  • پیاز را پس از خلال کردن برای سرخ کردن بذارید کمی نم آن برچیده و سپس در روغ سرخ کنید . هم نمی سوزد و هم زود سرخ می شود و کمتر روغن می برد .
  • پیاز سرخ شده را حتما در الک ریخته تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در فریزر قرار دهید .

 

  •  نکاتی در مورد سیر و موسیر
  • برای پوست کندن سیر کهنه آنرا یک ساعت در آب سرد خیس کنید سریع پوست می دهد .
  • سیر بسیار مقوی و مفید است .
  • خاک کردن یک حبه سیر در زیر خاک در زیر خاک گلدانها تمامی حشرات موذی گلدان گل را از بین می برد .
  • خوردن سیر خام برای فشار خون ، پاک کردن معده و روده ،تقویت حافظه ، خرد کردن سنگ کلیه و مثانه ، جریان سریع تر خون در رگها ، جلوگیری از سرطان و بهبود بیماری های ریوی مفید است .
  • برای سبز نکردن سیر ریشه آنرا می گیریم .
  • سیر با پوست را لابه لای برنج خشک قرار می دهیم تا شته نزند .
  • سیر داغ یعنی سرخ کردن خلال سیر در روغن .
  • سیر با هندوانه نباید خورده شود زیرا حالت تهوع و استفراغ می آورد .
  • سیر اضافی پوست گرفته را می توان داخل فریزر قرار داد .
  • برای از بین بردن بوی سیر در دهان مقداری جعفری تازه یا چای خشک در دهان می جوییم با جویدن آدامس نعنایی یا نعناع هم می وان این کار را انجام داد .
  • بسیاریا ز خواصی که در سیر موجود است در موسیرهم وجود دارد .
  • گرد موسیر به غذا و انواع سس طعم خوبی می دهد .
  • خوردن هفته ای دوپیاله ماست و موسیر مفید است .

برگرفته از کتاب: پنجاه نکته ریز خانه داری