اگر سبزیجات مصرف کرده بیش از مصرف بود نصف آن را شسته و دردرون قابلمه از جنس روی برای چهار روز میتوان در یخچال نگهداری کرد .
برای شستن هویج از اسکاج ، سیم یا برس های کوچک میتان استفاده کرد .
قارچ را به میزان مصرف استفاده می کنیم و بقیه را در پاکت کاغذی در یخچال نگه داری می کنیم .
برای شکفته شدن پیاز ، کلم ،کاهو ، سیر وتربچه به شگل گل ، پس از برش زدن چندین ساعت آن را در آب سرد قار می دهیم .
اگر بخواهیم کاهو ،کلم و کرفس پژمرده را سالاد کنیم آنها را در یک سطل آب سرد برای مدتی قرار میدهیم ویک سیب زمینی را حلقه حلقه کرده و داخل سطل میگذاریم .سیب زمینی سبب تازه شدن آن ها میگردد .
برای راخت پاک کردن پوست دوم باقالا روی آن نمک می ریزیم . بعد از 5 دقیقه پوست دوم آن راحت جدا می شود.
برای رسیدن گوجه فرنگی آنرا داخل یک حوله نمناک می پیچیم و داخل یک روزنامه در جایی نسبتا گرم در آشپزخانه قرار می دهیم تا برسد .
اگر اسفناج در حین پختن سوخت برای رفع بوی بد آن ، اسپند دود می کنیم و یا آبو سرکه را باهم می جوشانیم .
اگر بخواهیم پوست گوجه فرنگی راحت کنده شود یک علامت مثبت روی آن میزنیم و جند دقیقه در آب جوش قرار می دهیم تا سریع جدا شود .
پس از پوست کندن بادنجان ،سیب درختی، گلابی و غیره اگر آنها را در آب و سرکه بیندازیم سیاه نمی شود .
برای تهیه غور غوره ،غوره ها را در شیشه ریخته و کمی نمک با آبغوره روی غوره ها می ریزیم .
برای اینکه لیموترش بهتر آب بدهد چند دقیقه آنرا در آبجوش می اندازیم و بعد آب آن را می گیریم .
برای اینکه آبغوره کپک نزند پس از ریختن در بطری (نباید کاملا پر کنیم) یک کاغذ و یک پلاستیک زیر در بطری زده و با نخ دور آن را محکم می بندیم .
هنگامی که اسفناج یا سبزی های دیگر را می پزیم از زدن جوش شیرین داخل آن ها خودداری کنید زیرا ویتامین های آن را از بین می برد .
اگر کدو و بادمجان سرخ کرده را یک روز در یخچال بگذاریم و سپس آنها را در فریزر قرار دهیم هنگام جدا کردن به هم نمی چسبند .
پس از پوست کندن بادمجان و کدو روی آنها کمی نمک می ریزیم تا اگر تلخی داشته باشد بیرون بیاید و پس از نیم ساعت زیرآب شسته و سپس آن را سرخ می کنیم .